Over Weforsea

Weforsea biedt, in samenwerking met haar partner Crowdpartners B.V.,
een crowdfunding platform  voor kapitaal,  waar investeerders en kapitaalvragers elkaar ontmoeten.  Hierbij richten we ons voornamelijk,  mede vanwege onze achtergrond ervaring en expertise, op maritieme- en visserijgerelateerde projecten.We noemen dit ook wel ‘blauw’ gerelateerde projecten.

Investeerders zijn particulieren of bedrijven die hun spaargeld voor een hogere rente willen investeren in bedrijven.
Kapitaalvragers zijn bedrijven die kapitaal zoeken voor hun bedrijf.

Weforsea begeleidt en adviseert kapitaalvragers, waarbij in samenwerking met Crowdpartners hun projecten worden gepresenteerd.  Investeerders openen een rekening bij Crowdpartners en kunnen daarmee investeren in de gepresenteerde projecten.

Door de samenwerking met Crowdpartners BV, die onder toezicht staan van de AFM, worden de transacties uitgevoerd door een geheel gecertificeerde financiële instelling. Weforsea voldoet daardoor aan de hoogste eisen.

Kiezen voor Weforsea

 1. Professioneel. Door de samenwerking met Crowdpartners BV, die een AFM ontheffing heeft en onder toezicht staat, worden de transacties uitgevoerd door een geheel gecertificeerde financiële instelling. Weforsea voldoet daardoor aan de hoogste eisen.
 2. Betrouwbaar. De toegepaste software wordt door veel financiële instellingen gebruikt. U krijgt maandelijks uw financiële overzichten. Hierdoor heeft u totale controle over uw investeringen.
 3. Kwaliteit. Weforsea selecteert (eveneens in samenwerking met Crowdpartners) alleen die projecten waarbij kwaliteit voorop staat. Investeren betekent altijd dat u een risico loopt, maar het is onze missie dat risico zoveel mogelijk te beperken.
 4. Transparant. Alle beschikbare informatie van de projecten vindt u online. Van elk project wordt een dossier samengesteld waarin u de informatie kunt bekijken. U moet hierbij denken aan identiteitsgegevens, jaarcijfers, leenovereenkomsten, prognoses en te stellen zekerheden.
 5. Eenvoudig. U investeert vanuit uw eigen investeringsrekening en heeft altijd een volledig overzicht van uw leningen en investeringen. U ontvangt maandelijks de aflossing en rentebetaling van uw leningen en jaarlijks uw fiscale overzicht.

Financiering project

 1. Eenvoudig toegang tot kapitaal.
 2. Het vastleggen van de leenovereenkomst of hypotheek wordt verzorgd door ons. Wij maken het dossier aan.
 3. De rente en aflossing aan uw investeerders wordt gedurende de looptijd van de lening verzorgd door ons. U regelt de overschrijving van de maandelijkse annuïteit, wij verzorgen de rest.
 4. Elk jaar ontvangt u een overzicht van uw lening, de betaalde rente en aflossing.
 5. U heeft de mogelijkheid om eerder af te lossen op uw lening.
 6. Crowdfunding levert u ambassadeurs, klanten en publiciteit op en is dus goed voor uw bedrijf.
 7. Weforsea is professioneel en betrouwbaar en onze partner Crowdpartners BV, heeft een ontheffing van de AFM en werkt met notariële leningsovereenkomsten en geregistreerde investeerders.

Investeren kapitaal

 1. Een hoog rendement. De projecten bieden een rente die gemiddeld tussen de 4-12% ligt.
 2. Eenvoudig. Vanuit één investeringsrekening verdeelt u uw spaargeld over verschillende projecten.
 3. Overzichtelijk. In één overzicht ziet u al uw investeringen, rentes en aflossingen.
 4. Betrouwbaar. Via Crowdpartners een AFM ontheffing en onder toezicht stelling. 
 5. Kwaliteit. Weforsea selecteert kwalitatief hoogwaardige en kansvolle projecten.